Technické problémy T-Mobile TV vykompenzuje operátor zákazníkům třemi měsíci placené videotéky

8. říjen 2020

Službu není nutné aktivovat, zákazníkům se zpřístupní automaticky. Všechny tituly jsou k dispozici pro přehrání až do 15. ledna 2021. Po tomto datu bude kompletní nabídka dostupná jen pro předplatitele. Ta měsíčně přijde na 99 korun.

Společnost T-Mobile dokončila migraci své televizní platformy na nové prostředí. Celkem se tento krok dotkl 125 tisíc uživatelů, uvedl operátor. Na konci třetího čtvrtletí letošního roku využívalo službu 175 tisíc zákazníků. Migrace se ale neobešla bez technických problémů, které sice firma v tiskové zprávě zmiňuje, ale pouze okrajově. Označuje je za „občasné dětské nemoci“, které novou technologii provází. Jako kompenzaci nyní T-Mobile nabízí zákazníkům tři měsíce Videotéky v ceně služby. Oficiálně hovoří o poděkování za trpělivost.

„Uplynulých šest měsíců jsme převáděli stávající televizní uživatele na naši novou TV platformu. Videotékou zdarma jim tak chceme poděkovat za trpělivost nejen s výměnou set-top boxů i občasnými dětskými nemocemi nové technologie,“ uvedl Zdeněk Spurný, manažer služeb pro domácnosti T-Mobile. Zákazníci, kteří sledují T-Mobile televizi přes internet, si mohou zbrusu nový obsah Videotéky vyzkoušet od 10. října 2020 až do 15. ledna 2021. Videotéku najdou diváci v menu své T-Mobile Televize.

autor: lukpo
Spustit audio

Související