TechniSat se snaží v Německu zákazníky zaujmout DAB+ přijímači od známé návrhářky

4. únor 2019

Design Wave and Leaf sleduje současný trend motivů přírody a vyzývá posluchače k relaxaci, pro design ZIGZAG se návrhářka Jette Joop inspirovala rozhlasovými vlnami.

Společnost TechniSat se jako tradiční německý výrobce elektroniky snaží zákazníky na tamním trhu nalákat na novou řadu digitálních rádií Transita 100. Od klasických modelů se mají lišit především svým designem, který připravila firma ve spolupráci s tamní přední návrhářkou šperků Jette Joop. I proto na předních panelech těchto přijímačů lze najít označení Jette. Přijímač je k dispozici ve dvou provedeních – ZIGZAG a Wave and Leaf.

Design „Wave and Leaf“ sleduje současný trend motivů přírody a vyzývá posluchače k relaxaci, pro design "ZIGZAG" se Joop inspirovala rozhlasovými vlnami. Návrh, vývoj i výroba modelu Transita 100 od firmy Jette se uskutečnily v Německu. S výkonnou baterií lze zajistit přijímači dodávku energie až na deset hodin, do pamětí je možné uložit až dvacet rozhlasových stanic – deset digitálních a deset analogových. Přijímač má dvouřádkový, velmi dobře čitelný OLED displej.

autor: lukpo
Spustit audio

Související