Televize Nova získala satelitní licenci pro svou časově posunutou verzi

10. srpen 2017

Černobílou a barevnou variantu loga pro novou stanici už má Nova od 8. srpna registrovanou u Úřadu průmyslového vlastnictví.

Mediální skupina Nova získala na posledním zasedání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) licenci pro svůj vlajkový kanál s časově posunutou verzí o hodinu nazpět. Nova +1 bude šířena prostřednictvím družice a do nabídky ji tedy může zařadit společnost M7 Group, která vlastní satelitní službu Skylink. Licence byla udělena na období dvanácti let a týká se distribuce výhradně na území České republiky.

Časově posunuté verze již v České republice a na Slovensku fungují a jsou určeny právě pro distribuci v nabídce Skylinku. Pro náš region je určena Prima +1 a JOJ Cinema +1, u našich východních sousedů je k dispozici JOJ +1. Těmito verzemi řeší satelitní služba absenci zpětného kanálu a tedy nemožnost nabídnout zpětné zhlédnutí jako například kabeloví, případně IPTV operátoři. Černobílou a barevnou variantu loga pro novou stanici už má Nova od 8. srpna registrovanou u Úřadu průmyslového vlastnictví.

autor: lukpo
Spustit audio