Televize Prima slaví 25 let speciální sekcí ve svém HbbTV archivu

25. červen 2018

„Televize Prima jako komerční televize vždy divákům přinášela nové pořady a inovace, proto doufám, že i letošní podzim bude v naší historii dalším milníkem,“ věří generální ředitel Marek Singer.

Speciální sekcí, která je pro majitele televizorů a set-top boxů připojených k internetu připravená v HbbTV menu, slaví televize Prima 25 let od svého startu, tehdy ještě jako TV Premiéra. Dočasná položka je umístěna na první pozici a pojmenovaná je „25 let s Primou“. Diváci televize v ní najdou mimo jiné i starší seriály, jako jsou například Velmi křehké vztahy, Letiště, Obchoďák, Všechny moje lásky, Svatby v Benátkách nebo Základka.

„Televize Prima jako komerční televize vždy divákům přinášela nové pořady a inovace, proto doufám, že i letošní podzim bude v naší historii dalším milníkem. Plánujeme uvést doposud nejatraktivnější program – představíme dva zbrusu nové rodinné seriály, pokračujeme s vlajkovou lodí Modrým kódem a představíme první velký interaktivní pořad s hvězdným obsazením,“ uvedl Marek Singer, generální ředitel FTV Prima.

autor: lukpo
Spustit audio

Související