Televize Seznam s bohatším výběrem rubrik v portálu pro televizory s internetem

3. leden 2020

Nově je v menu doplňkové služby k dispozici deset rubrik. Zájemci tu najdou například filmy, seriály, dokumenty i zpravodajství. Divák musí mít přijímač s podporou hybridního vysílání připojený k internetu.

Televize Seznam na konci roku 2019 rozšířila počet rubrik svého portálu, který je dostupný pro majitele televizorů a set-top boxů s podporou technologie HbbTV – virtuální červené tlačítko. Divák zároveň musí mít přijímač připojený k internetu. V současné době je přes hybridní portál k dispozici deset rubrik. Jedná se konkrétně o Pohádky, Doporučené, Filmy, Seriály, Dokumenty, Zábava, Zprávy, Magazín, Rady a tipy a Sport. Služba je bezplatná, a po registraci nabízí také možnost personalizace.

Za zmínku stojí aktuálně zejména rubrika Filmy, ve které Seznam nabízí například snímky Jackie, Amy, Pěna dní, Jeden musí z kola ven, Komorná, Divoké historky nebo Prezident Blaník. Služba je divákům dostupná v pozemním vysílání, na satelitu i u vybraných kabelových operátorů. Zákazníci IPTV služeb hybridní portál Televize Seznam využívat nemohou, protože tyto přijímače nepodporují technologii HbbTV. Po startu finálních DVB-T2 multiplexů bude stanice k dispozici pozemně v HD rozlišení.

autor: lukpo
Spustit audio

Související