Televize Seznam uvedla svůj nový videoportál na platformě HbbTV, nabízí personalizaci

29. duben 2019

Úvodní menu nabízí kategorie Doporučené, Zprávy, Zábava, Pohádky a Vyhledávání. K párování s osobním účtem, jak již bylo dříve oznámeno, slouží naskenovaný QR kód.

Celoplošná Televize Seznam uvedla v uplynulých dnech novou verzi videoportálu, který je dostupný na adrese www.televizeseznam.cz, i pro diváky, jenž využívají televizory s podporou technologie HbbTV. Pro ni se vžilo obecné označení „červené tlačítko“. Úvodní menu nabízí kategorie Doporučené, Zprávy, Zábava, Pohádky a Vyhledávání. Jednou z velkých novinek je možné personalizace portálu prostřednictvím položky Přihlásit se. K párování s osobním účtem, jak již bylo dříve oznámeno, slouží naskenovaný QR kód.

Zatímco v první položce Doporučené je dle redakce výběr nejzajímavějších příspěvků ze všech portálů patřících pod Seznam.cz, kategorie Zprávy obsahuje výhradně aktuální publicistiku a Zábava pro změnu oddechová videa. V nich jsou například známé formáty, jako je Šťastné pondělí, 3 v 1, Honest Guide, ale také seriály Přijela pouť nebo Lajna. U každého videopříspěvku okamžitě návštěvník zjistí jeho stopáž, která je viditelně umístěná do levého horního rohu fotky. V horní části portálu zůstala zachována možnost sledovat živé vysílání.

autor: lukpo
Spustit audio

Související