Tematická stanice Film Detective ukončila distribuci ve službě Rakuten TV, v nabídce ji má nadále Plex

21. červenec 2022

Streamingová služba Rakuten TV v uplynulých dnech opět omezila počet bezplatně šířených programů ve své nabídce. Po třech stanicích pod hlavičkou Stingray zmizela českým uživatelům ze seznamu i tematická televize Film Detective. V nabídce nadále zůstávají programy FilmStream a Lone Star.

„Film Detective je komplexním zdrojem klasických celovečerních filmů i mnoha klasických kultovních filmů a stovek hodin klasického televizního vysílání z 50. a 60. let – s tituly nyní dostupnými v HD,“ představuje na svém webu jeho provozovatel, stejnojmenná americká společnost. Ve vysílání nechybějí klasické westerny, horory, mysteriózní, rodinné, bojová umění, film noir, náboženské programy, kultovní klasika a řada dalšího.

O filmové kanály z nabídky Rakuten TV ale uživatelé služby v České republice úplně nepřijdou. K dispozici je nadále například stanice FilmStream, kterou pro účely těchto služeb vytvořila speciálně společnost SPI International provozující mimo jiné programy FilmBox. Další v nabídce je pak program Lone Star. Dobrou zprávou je navíc skutečnost, že kanál Film Detective zůstává nadále jako součást konkurenční služby Plex.

autor: lukpo
Spustit audio

Související