Tematická stanice Nautical Channel se představila s novou identitou, v nabídce ji má operátor Skylink

20. květen 2020

Nautical Channel se prezentuje jako jediná stanice na světě, která se věnuje výhradně sportování na moři a problematice plachtění, surfování, kajakům a dalším.

Tematická stanice Nautical Channel se od pondělí 18. května představila s novým logem. Původní identifikátor programu, který v písmenu N symbolizoval plující plachetnici, byl nahrazen jinou podobou. Nové logo však zůstává stále věrné zaměření stanice, kterým je voda. Identifikátor Nautical Channel nyní nepřehlédnutelně symbolizuje houpající se vlny. Původní bílý nápis byl změněn na modrou barvu a jiný je také použitý font. Logo je nadále umístěné vpravo nahoře.

Z vysílání tematické stanice Nautical Channel

Nautical Channel se prezentuje jako jediná stanice na světě, která se věnuje výhradně sportování na moři a problematice plachtění, surfování, kajakům a dalším. Populární je zejména ve Spojených státech, kde se může pochlubit dvaceti miliony předplatitelů. V České republice a na Slovensku tuto stanici nabízí exkluzivně satelitní televize Skylink, a to od května 2015. Tematický kanál bohužel nevysílá v češtině, ale angličtině, němčině, francouzštině, italštině nebo ruštině.

autor: lukpo
Spustit audio

Související