Tip pro rodiče s dětmi: Chcete vědět, jak to chodí v rádiu? Přijďte na divadelní představení

30. leden 2019

Jak těžké je pracovat v rádiu? Nenechte si 16. února ujít oblíbené divadelní představení Jak (ne)dělat rádio. Zveme vás na Jatka 78.

Úskalí práce v rádiu vám představí ti nejpovolanější. V představení vystoupí Tomáš Vacek a Jiří Kohout, které posluchači dobře znají právě z Rádia Junior.

Jak to vypadá, když nedorazí moderátor do studia? Co musí umět správný rozhlasák? Divadelní komedie Rádia Junior zábavnou a interaktivní formou ukazuje dětem i rodičům zákulisí rozhlasové práce. Představí také jednotlivé profese, bez kterých by rádio nemohlo existovat. Výhodou divadelního představení je, že diváci ho nemusí pouze sledovat, ale také se do jeho děje zapojit. Návštěvníci si mohou vyzkoušet natáčení rozhlasové hry nebo ankety, případně práci zprávaře. 

A kdy se představení koná? Těšíme se na vás a vaše děti v sobotu 16. února od 15:00 v divadelním prostoru Jatka 78. Rezervaci míst a další informace najdete na www.jatka78.cz. Digitální stanici Rádio Junior mohou naladit majitelé digitálních rádií jako součást multiplexu ČRo DAB+, který v současné době pokrývá svým signálem přibližně 60 % české populace. Stanice je k dispozici i v nabídkách DAB+ operátorů RTI cz a Teleko. Rádio Junior je k dispozici i jako součást DVB-T a DVB-T2, na satelitu Astra, v kabelových sítích, IPTV i na internetu.

autoři: Rádio Junior , lukpo
Spustit audio

Související