Tiskovou konferenci ruší také Digi TV, operátor měl představit novou značku a název služby

11. březen 2020

V souvislosti s Digi TV se dlouhodobě spekulovalo o jejím převzetí telekomunikační firmou T-Mobile, jednu dobu měl zájem o tuto firmu také provozovatel Skylinku. Místo tiskové konference mají novináři veškeré informace dostat příští týden kurýrem.

Tiskovou konferenci se rozhodl po zpravodajském kanálu CNN Prima News také provozovatel satelitní a internetové televize Digi TV, společnost Digi Czech Republic. Firma měla na akci představit novou vizuální podobu a název svojí platformy. V letošním roce totiž operátorovi po několika letech končí licence pro využití značky Digi TV. V souvislosti s touto satelitní a internetovou službou se v kuloárech dlouhodobě hovořilo v souvislosti se společností T-Mobile, zájem o ni měl ale i operátor Skylink. 

„Je nám velice líto, ale jsme nuceni s ohledem na aktuální situaci dle stanoviska vlády ČR a jejího mimořádného opatření v souvislosti s vývojem rozšíření onemocnění Covid-19 způsobeného novým koronavirem v České republice brunch k představení naší nové značky původně plánovaný na 18.3.2020 zrušit,“ informovala dnes novináře mediální zástupkyně Kristina Labohá. Portál Digitální rádio pochopitelně své čtenáře o novinky tohoto operátora nepřipraví. Novinářům je má doručit kurýrní služba,

autor: lukpo
Spustit audio

Související