Tituly HBO OD součástí videotéky Vodafone TV, konec samostatné aplikace

4. září 2020

Implementace služeb třetích stran do boxů placených televizí se stala již běžnou součástí obchodní strategie daných firem. Vodafone byl právě v tomto směru v posledních týdnech velmi aktivní.

Společnost Vodafone nabízí tituly z videotéky HBO OD nově jako součást vlastního archivu. Klienti najdou filmy, seriály a dokumenty HBO v sekci „Na vyžádání“. Vodafone původně zobrazoval tituly v sekci „Aplikace“, ale ta již před několika dny zmizela. Telekomunikační firma postupuje logicky, protože tímto krokem zvýší počet titulů dostupných ve své videotéce. Zákazníci je tu najdou přehledně řazené například v kategoriích HBO OD Filmy, HBO OD Seriály atd. Služba je k dispozici jako součást předplatného prémiových kanálů HBO.

Implementace služeb třetích stran do boxů placených televizí se stala již běžnou součástí obchodní strategie daných firem. Vodafone byl právě v tomto směru v posledních týdnech velmi aktivní. Nutné je upozornit zejména na přítomnost služby Netflix, který doplnila konkurenční platforma Amazon Prime Video. Do budoucna má pochopitelně firma prostor otevřený i pro další služby, jako je například FilmBox Live (později FilmBox+), Rakuten TV a podobně. Archiv HBO OD už ve svých boxech nabízí například O2 TV nebo Lepší.TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související