TV Noe uvedla novou podobu menu a televizního programu pod červeným tlačítkem

27. červenec 2021

Provozovatel křesťanské stanice TV Noe aktualizoval grafickou podobu úvodního menu, které je k dispozici po stisknutí červeného tlačítka a proměnil i podobu TV programu. Nutné je připojení televizoru nebo set-top boxu k internetu.

Místo dosavadního dlaždicového horizontálního řazení zvolil provozovatel křesťanské televize vertikální podobu menu. K dispozici jsou aktuálně čtyři aplikace – stream stanice ve vysokém rozlišení obrazu HD, TV program, bonusový kanál TV Noe+ a informace o dané technologii. Změnila se i podoba samotného grafického zpracování červeného tlačítka. Nová podoba je vizuálně atraktivnější.

Největší inovace je patrná v sekci televizní program. Ten dostal nejen nový barevný podklad v modrém provedení, ale i samotné řazení jednotlivých pořadů. Zde se naopak jejich vertikální řazení změnilo na horizontální. Divák má navíc pochopitelně možnost přehrát i nadále odvysílané pořady z archivu. TV Noe je k dispozici celoplošně v DVB-T2 multiplexu Českých Radiokomunikací v qHD rozlišení, šířena je i volně ve Full HD na satelitu Astra.

autor: lukpo
Spustit audio

Související