Ultra HD kanál Insight TV představil nový vizuál a distribuční strategii

17. únor 2020

Tři nové stanice mají tematický rozšířit zaměření stávajícího kanálu. Do budoucna mohou být pro Skylink vhodnými kandidáty pro jeho hybridní službu Live TV. Klienti mohou Insight TV sledovat prostřednictvím satelitu Astra na pozici 19,2 stupně.

Ultra HD stanice Insight TV, kterou mohou sledovat klienti satelitní televize Skylink z družice Astra na pozici 19,2 stupně východně, má za sebou týden významných novinek. Představila tři zcela nové stanice určené pro šíření v prostředí chytrých televizorů a také kompletní obměnu vizuálu. Druhou novinku pochopitelně zaznamenají diváci na první pohled při přepnutí na tento program. Změny doznalo i samotné logo.

Novinkovými kanály Insight TV, jejíž sídlo můžeme najít v Amsterdamu, jsou inWonder, inTrouble a inShort. První se zaměří na vědu a technologie, druhý na akci a vzrušující zážitky a poslední nabídne, jak již z názvu vyplývá, krátká videa podpořena reklamou. Novinky jsou prozatím k dispozici pouze na velkých trzích. Stanice inShort zatím spuštěna nebyla. Tematické kanály jsou do budoucna vhodnými kandidáty pro rozšíření nabídky Skylink Live TV.

autor: lukpo
Spustit audio

Související