Ústecká TV už nevysílá pouze v DVB-T2 multiplexu 24, novou televizi zařadil do nabídky i velký hráč

12. srpen 2022

Začátkem července odstartovala nová regionální stanice Ústecká TV, kterou bylo doposud možné sledovat pouze v rámci pozemního vysílání. Program ve formě statické obrazovky šířila už od 1. června společnost Digital Broadcasting, která následně představila divákům klasický program. Nyní je Ústecká TV k dispozici i v internetové nabídce Nej.cz.

Nej.cz je prvním z velkých operátorů na českém trhu, který se rozhodl Ústeckou TV zařadit do své nabídky. Nejde rozhodně o překvapení, protože společnost je na poli místních televizí velmi aktivní. Její nabídka obsahuje nejen regionální stanice, ale i lokální kanály z jednotlivých obcí. Za touto skutečností stojí zejména pohlcování jednotlivých hráčů na trhu a následně upravování programových nabídek dle jejich potřeb.

Ústecká TV je v nabídce Nej.cz k dispozici ve standardním rozlišení obrazu. V Zákaznické zóně má stejně jako ostatní regionální a lokální programy kreditovou hodnotu 0. Divák tak může program sledovat zcela bez obav, aniž by se obával o výši svého konta. Změnou nedávno prošly k kreditovém programu také stanice Viasat. Nově je každému z programů přidělena hodnota 1, dříve byla v rámci společného balíku nastavena cifra 3.

autor: lukpo
Spustit audio

Související