V Česku je dostupná streamovací služba Hayu, cílí výhradně na fanoušky reality show

18. únor 2021

Společnost NBCUniversal zpřístupnila od dnešního dne svou mezinárodní streamingovou službu Hayu, která cílí výhradně na diváky reality show, také v České republice. Provozovatel má v katalogu například tituly Keeping Up With the Kardashians, The Real Housewives, Under Deck nebo Million Dollar Listing.

Služba Hayu je zpoplatněna částkou 129 korun/měsíc, prvních sedm dní je jí v rámci promo akce možné vyzkoušet zdarma. Výhodou je, že předplatné je možné kdykoliv ukončit a klienta neobtěžuje žádná reklama. V katalogu je k dispozici více než 250 pořadů, celkem jde přibližně o osm tisíc epizod, a divák k nim získá přístup ve stejnou dobu, jako se odehraje jejich premiéra v USA. Jednou z nevýhod je pochopitelně v tuto chvíli absence jakékoliv lokalizace.

Mezi nejznámějšími tituly, které služba nabídne, jsou Keeping Up With the Kardashians a jejích odnože, dále The Real Housewives, Under Deck a Million Dollar Listing. Kromě České republiky se spuštění služby dočkalo také Španělsko, Portugalsko, Francie, Itálie, Švýcarsko, Litva, Estonsko, Lotyšsko, Polsko a Maďarsko. Oficiálně služba vstoupila na náš trh dnes, nicméně již v lednu zacílila společnost NBCUniversal na sociální síti Facebook reklamní kampaň přímo na Česko.

autor: lukpo
Spustit audio

Související