V Česku začala fungovat internetová služba Sweet.tv z Ukrajiny, řada kanálů včetně Novy jí v nabídce chybí

17. červen 2022

Původem ukrajinská internetová služba Sweet.tv začala v průběhu letošního jara fungovat v České republice, aktuálně spustila i náborovou kampaň na zákazníky prostřednictvím sociálních sítí. Prvních sedm dní umožňuje provozovatel využívat platformu jako ochutnávku, tedy bezplatně, Služba nabízí tarify S, M a L, na webu je uvedena jejich cena pouze v eurech.

Sweet.tv je klasickou internetovou platformou, která umožňuje kromě sledování lineárního vysílání také přehrávání pořadů z archivu. Česká televize a Rozhlas a televize Slovenska jsou jako veřejnoprávní média k dispozici bez poplatku, fungují tedy i bez předplatného některého z tarifů, zbytek programů je jinak uzamčen. Sweet.tv obsahuje kromě ČT a RTVS dále například programy FTV Prima, TV Barrandov, kanály CS nebo JOJ Cinema.

Právě poslední zmiňovaný program je de facto jedinou filmovou stanicí v nabídce Sweet.tv. Provozovatel služby v uplynulých dnech svým zákazníkům poslal online dotazník, ve kterém se jich ptá, které chybějící programy by v nabídce uvítali, mj. HBO, AMC nebo FilmBox, z dokumentárních pak Discovery. V nabídce služby chybí úplně také stanice komerční skupiny Nova. Sweet.tv se v dotazníku ptá, zda by o ně zákazníci měli zájem.

autor: lukpo
Spustit audio

Související