V Česku začne fungovat další placená sportovní televize

17. srpen 2018

Nový tematický kanál do své nabídky zařadí společnost O2 Czech Republic, která již tento program vyrábí pro slovenský trh.

Přetlak placených sportovních kanálů na českém trhu pokračuje. V zatím blíže nespecifikovaném termínu chce zpřístupnit svým klientům nový tematický program Orange Sport i největší IP televize na trhu O2TV. Informaci potvrdil ředitel kanálů O2TV Sport Marek Kindernay. Obsah i podoba stanice Orange Sport vzniká pod taktovkou společnosti O2 Czech Republic, která ho dodává na klíč k našim východním sousedům exkluzivně firmě Orange.

David Solnař, tiskový mluvčí O2TV Sport, portálu Digitální rádio znovu zopakoval, že v tuto chvíli není možné říci, kdy se program v nabídce objeví. Nová placená tematická televize láká na Slovensku především na fotbalovou Ligu mistrů UEFA, slovenskou fotbalovou ligu, slovenský a český hokej nebo zápasy MMA. K dispozici je jak v optické síti nebo přes internet, tak i díky nové satelitní platformě působící na pozici 16 stupňů východně. O2TV drží licence pro celkem čtyři stanice Orange Sport, které budou aktivní například v době fotbalových přenosů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související