V televizorech LG odstartovala videoplatforma s bollywoodskými filmy, nabízí i 90 tamních stanic

20. listopad 2018

První měsíc je možné službu vyzkoušet bezplatně a bez závazků ji zrušit. Uživatel ale musí dát k dispozici údaje o své kreditní kartě.

Majitelé televizorů LG s operačním systémem WebOS mohou najít ve svém přehledu aplikací novinku ZEE5, která přináší nepřeberné množství hollywoodských filmů, tedy snímků z indické produkce. Redakce portálu Digitální rádio ji objevila v Ultra HD modelu z roku 2017. Celkem je zde k dispozici více než 1250 hodin obsahu, což ale není všechno. Uživatelé aplikace mohou také sledovat více než 90 televizních stanic, jejichž nabídka je ovšem součástí placeného balíčku, jehož cenu provozovatel služby stanovil na 199 korun/měsíc.

ZEE5 dává po dobu jednoho měsíce, stejně jako ostatní služby tohoto typu, bezplatně možnost její služby vyzkoušet. Pokud nebude uživatel po tomto období s nabídkou spokojen, může ji zrušit a nebudou mu žádné poplatků účtovány. Nevýhodou je to, že i když můžete automatickou obnovu předplatného zrušit. To se pochopitelně uživatelům citlivým na ochranu osobních údajů nemusí příliš líbit. Nejvyšší, aktuálně dostupné rozlišení, je u filmů a vybraných televizních programů 1080p. Obsahem ve formátu Ultra HD/4K zatím tato služba bohužel nedisponuje.

autor: lukpo
Spustit audio

Související