Vánoce v digitálním éteru již začaly, jsou tu první sváteční stanice

3. říjen 2017

Zazní hity od interpretů, jako jsou The Ronnettes, The Pogues, Wham, The Waitresses, Mariah Carey, Elton John, James Blunt, East 17 a řada dalších.

Ačkoliv to podle aktuálního podzimního počasí vůbec nevypadá, za necelé tři měsíce tu máme Vánoce, na které už připravují posluchače některé rozhlasové domy. Není proto žádným překvapením, že se začátkem října začaly fungovat v éteru i první digitální stanice zaměřené právě na nejkrásnější svátky celého roku. Ve Velké Británii je díky DAB multiplexu D1 dostupná stanice Magic Christmas, v Nizozemsku Sky Radio Christmas.

Magic Christmas, kterou v dohledné době doplní i vánoční okruhy Heart Christmas a Smooth Christmas, bude hrát sváteční hity například od interpretů, jako jsou The Ronnettes, The Pogues, Wham, The Waitresses, Mariah Carey, Elton John, James Blunt, East 17 a řada dalších. Jak upozornil web RadioToday, ve vysílání se objeví i vánoční koncert s Jamesem Bluntem, Sealem nebo Georgem Ezrou, který stanice zprostředkuje posluchačům živě. Přehled stanic se sváteční tematikou můžete najít na tomto odkazu.

autor: lukpo
Spustit audio