Vánoční pohodu navodí opět streamy Stingray Holiday Hits a Fireplace

1. prosinec 2022

Ve čtvrtek 1. prosince jsme vstoupili do posledního měsíce roku 2022 a přibližně za dva týdny nás čekají vánoční svátky. Při této příležitosti opět vysílají příležitostné programy Stingray. Pod označením Holiday Hits najdou zájemci oblíbené vánoční skladby, Stigray Fireplace pak nabídne pohled na tradiční hořící krb.

Hudební kanály Stingray jsou v České republice k dispozici i na bezplatných platformách. Od prosince 2020 má tyto stanice v nabídce online videotéka Rakuten TV, dva roky poté je následovala i multimediální platforma Plex. Sváteční náladu je možné najít zejména na programu Stingray Holiday Hits, který v průběhu roku vysílá pod názvem Greatest Hits. Tematicky se změnila i jeho aktuální nabídka slideshow, tedy doplňkových obrázků.

Rakuten TV nabízí svým uživatelům v bezplatné nabídce programů také stanici Stingray Fireplace, která dočasně nahradila kanál Stingray Naturescape, tedy zejména pohledy na prázdné pláže a další destinace doplněné reálným zvukem dané scény a relaxační hudbou. Stingray Fireplace je tematickým proudem se smyčkou nabízející tradiční hořící krb. K přístupu na tyto kanály je zapotřebí televizor s připojením k internetu a aplikací Rakuten.

autor: lukpo
Spustit audio

Související