Veletrh IFA nebude letos pro laickou veřejnost, pořadatelé přinesou klíčové události on-line

19. květen 2020

Významná technologická událost, na které budou odhaleny také veškeré detaily o druhé celoplošné DAB+ sítí v Německu, nabídne unikátní koncept. Pořadatelé chtějí zprostředkovat veškeré informace i pro experty a potencionální návštěvníky z postižených zemí, kteří nebudou moci do Berlína vycestovat.

Technologický veletrh IFA 2020 nebude určený pro běžnou veřejnost. Na dnešní tiskové konferenci, která se konala on-line na webu akce, to oznámili jeho pořadatelé. Veletrhu se budou moci účastnit pouze novináři a experti z branže – vystavovatelé, zástupci participujících firem a dalších subjektů. Rozhodnutí pořadatelů souvisí s pandemií koronaviru, která zasáhla prakticky celý svět a zástupci některých zemí by se tak pravděpodobně IFA 2020 nemohli vůbec zúčastnit.

Každý den bude moci akci navštívit pouze tisíc lidí. Z původně plánovaného termínu 4. až 9. září byl veletrh zúžen na 3. až 5. září. Akce bude rozdělena na čtyři pilíře tak, aby se mohli sejít vždy experti z daných oborů. Klíčová oznámení budou prezentována na IFA Global Press Conference, dalšími kategoriemi budou IFA NEXT/IFA SHIFT Mobility, IFA Global Markets a IFA Business. Pořadatelé připravují rozsáhlé virtuální pokrytí veletrhu, aby ho mohli sledovat zájemci z celého světa.

autor: lukpo
Spustit audio

Související