VIDEO: Rakouská ATV spustila na satelitu a v DVB-T2 hybridní portál ATVsmart

31. říjen 2016

ATVsmart má nabídnout nejnovější inscenace, nejoblíbenější formáty i oblíbenou klasiku pocházející z dílny ATV, a to zcela zdarma. Problematický obsah bude mít geoblokaci.

Rakouská komerční televize ATV spustila 27. října na satelitu Astra, pozice 19,2 stupně východně, a v pozemní DVB-T2 televizi simpliTV nový hybridní portál ATVsmart. Přístup k němu mají všichni majitelé přijímačů s podporou technologie HbbTV, které jsou připojeny k internetu. Jak si web Digitální rádio ověřil, služba je dostupná i z České republiky. Dá se předpokládat, že na problematický obsah bude provozovatel kanálu uplatňovat geoblokaci.

ATVsmart má nabídnout nejnovější inscenace, nejoblíbenější formáty i oblíbenou klasiku pocházející z dílny ATV, a to zcela zdarma. Videoportál má nabídnout přes dva tisíce epizod z více jak stovky pořadů. Uživatel může vybírat z přibližně tří desítek kategorií. Na hlavní stránce jsou zobrazována aktuálně nejoblíbenější videa a výběr redakce. Pro registrované uživatele se otevřou i další bonusové služby. ATVsmart se nacházejí na stejnojmenné speciální programové pozici, kterou si musí zájemce na svém přijímači naladit.

Parametry příjmu: Astra 1KR (19,2 stupně východně), 11244/H, SR 22000, FEC 5/6, kódování žádné (FTA)

autor: lukpo
Spustit audio