VideoElephant TV: Další bezplatný streaming televizních stanic

25. březen 2021

Zájemci z České republiky o streamované vysílání televizních programů mohou využít další novou službu, VideoElepant TV. Najdou v ní několik desítek programů zejména zpravodajského charakteru. Mezi nejznámější patří Bloomberg, Euronews, Al Jazeera International nebo France 24 English.

Společnost VideoElephant sama sebe prezentuje jako předního agregátora prémiového globálního videoobsahu. Mezi televizními stanicemi jsou kromě těch zpravodajských také zábavné nebo ty zaměřené na životní styl. Součástí nové služby VideoElephant TV je také on-line databáze přibližně jednoho milionu videí od známých světových vysílatelů. Služba je bezplatná, při první spuštění je nutné zadat pouze jméno, příjmení a e-mail. On-line platforma není podle očekávání lokalizovaná do češtiny, prostředí je v angličtině.

Legální bezplatný streaming programů už dnes není ničím neobvyklým. V Česku v této kategorii působí například společnosti Rakuten nebo Plex. Zájemci je najdou jako součást aplikací pro svůj chytrý televizor, případně je možné je využívat také na mobilním telefonu nebo rovnou v počítači. Většinou jde však o méně atraktivní programy, případně stanice, které jsou dostupné volně například na webu. Výjimkou potvrzující pravidlo je Rakuten TV, která má v nabídce i některé kanály zpřístupněné na našem trhu v placených nabídkách.

autor: lukpo
Spustit audio

Související