Vlastník dokumentárních kanálů Discovery vstoupil do herního byznysu

22. červenec 2019

Pod hlavičkou Discovery Game Studios se budou objevovat na pultech prodejen tituly, které souvisí se zaměřením dokumentárních stanic. Discovery již v minulosti spolupracovala mimo jiné se značkami Ubisoft, Gamaga, Code Horizon Studios nebo Jam City.

Společnost Discovery, provozovatel dokumentárních kanálů pod stejnou hlavičkou a mimo jiné i vlastních panevropských programů Eurosport, oznámila v červnu otevření vlastní licenční a distribuční firmy Discovery Game Studios. Pod její hlavičkou se budou objevovat na pultech prodejen tituly, které souvisí se zaměřením jejich stanic. Discovery již v minulosti spolupracovala mimo jiné se značkami Ubisoft, Gamaga, Code Horizon Studios nebo Jam City.

„Neustále se snažíme hledat nové a vzrušující způsoby, jak komunikovat s našimi fanoušky a dát jim více obsahu z jejich oblíbených pořadů,“ uvedl při této příležitosti Matt Bonaccorso, ředitel pro marketing a digitální produkty společnosti Discovery. Největším projektem připraveným pod značkou Discovery na příští rok je nová streamingová platforma, která vzniká ve spolupráci s britskou veřejnoprávní televizí BBC a má nabídnout výhradně dokumenty.

autor: lukpo
Spustit audio

Související