Vodafone přidá do své videotéky na vánoční svátky další filmy ve 4K rozlišení, nebudou chybět ani klasické pohádky

12. listopad 2020

Vánoční tituly budou klientům největšího kabelového operátora zpřístupněny na původní platformě i v internetové variantě Vodafone TV. Mezi tituly s nejvyšším rozlišením bude figurovat také česká klasika.

Operátor Vodafone přidá do své nabídky další filmové tituly v rozlišení Ultra HD/4K. Zpřístupněny budou při příležitosti blížících se vánočních svátků. Tyto pohádky a filmy bude možné najít ve speciální sekci, která bude zpřístupněna bezplatně. Pro její aktivaci nemusí zákazník nic dělat, je však nutné, aby disponoval set-top boxem pro službu Vodafone TV.

V nabídce bude k dispozici přibližně pět desítek titulů, mezi nimiž nebudou chybět například Popelka nebo S čerty nejsou žerty. Videotéka bude i součástí tarifu Klasik.

Filmy budou také k dispozici pro zákazníky původní kabelové televize. Zároveň bude možné získat kanály televize HBO na 1 měsíc se 100% slevou, a to aktivací na telefonní lince nebo v prodejně Vodafonu.

„Vodafone TV letos v Česku urazila obrovský kus cesty. Spustili jsme ji v březnu, v létě k ní připojili jako jediný operátor v zemi partnerskou službu Netflix a na podzim jsme nabídli první filmy v nejvyšším rozlišení 4K,“ uvedl viceprezident pro nefiremní zákazníky Quique Vivas, který tuto platformu považuje za nejlepší zdroj televizní zábavy pro celou rodinu.

autor: lukpo
Spustit audio

Související