Vodafone prodloužil dlouhodobou smlouvu na distribuci kanálů AMC, Film+, TV Paprika a dalších

11. červenec 2022

Operátor Vodafone se dohodl se společností AMC Networks International na prodloužení dlouhodobé spolupráce a v distribuční smlouvě pokračuje se šířením deseti programů z jejího portfolia. Jmenovitě jde o Sport1 a Sport2, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika, Minimax, JimJam, AMC, Film+ a CBS Reality.

Čtěte také

„V návaznosti na dlouhou historii naší spolupráce jsme velmi rádi, že můžeme uzavřít další dlouhodobou smlouvu s významným partnerem, společností Vodafone Česká republika. Smlouva zaručuje stabilní, obnovenou distribuci 10 našich oblíbených stanic na platformě Vodafone ve prospěch českých předplatitelů," uvedl mimo jiné Balázs Hajós, viceprezident pro partnerský prodej společnosti AMC Networks International.

„Jsme velmi potěšeni, že můžeme pokračovat v naší silné spoluprací se společností AMC, která našim zákazníkům poskytuje širokou škálu prémiového obsahu včetně sportovních přenosů jako jsou Evropská liga UEFA nebo Formule 1. Moc se těšíme na další roky naší spolupráce,“ doplnil Milan Raška, vedoucí televizních a fixních služeb Vodafone CZ. Chybět také nebudou mj. přímé přenosy z Velké ceny Formule 1 nebo Ligy národů UEFA.

Předplatitelé Vodafone budou moci sledovat také zápasy hokejové Ligy mistrů a Evropské ligy UEFA, Konferenční ligy a Švédské i Švýcarské hokejové ligy. Kromě toho mohou je k dispozici také házenkářská Liga mistrů EHF a všechny zápasy Ligy národů UEFA Německa, Francie, Anglie, Španělska, Nizozemska a dalších reprezentací, a také všechny nadcházející kvalifikační zápasy na EURO 2024 s exkluzivitou právě pro Sport 1.

autor: lukpo
Spustit audio

Související