Vodafone TV: Chuck TV nově v internetové nabídce, UHD verze ukončila distribuci v kabelu

24. srpen 2022

Provozovatel kanálu Chuck TV provedl v uplynulých dnech významnou distribuční změnu svého programu. Ukončeno bylo šíření UHD verze této stanice a na tento krok byl nucen v nabídce reagovat i jeden z největších operátorů na trhu, společnost Vodafone.

Portál Digitální rádio už minulý týden upozornil své čtenáře na ukončení UHD verze kanálu Chuck TV v nabídce společnosti Vodafone. Toto obrazové podání bylo k dispozici pouze klientům, kteří jsou v dosahu bývalé kabelové sítě UPC Česká republice. V čistě internetové verzi Vodafone TV program Chuck TV k dispozici nebyl. To se nyní změnilo. Chuck TV HD je nyní šířena na předvolbě 69 také v internetové televizi Vodafone.

Na pozici 69 byla donedávna v kabelové síti operátora šířena právě UHD verze kanálu Chuck TV. Kromě této stanice na českém trhu působí například esportový kanál Ginx TV. Stanici mají v nabídce operátoři O2 Czech Republic a T-Mobile, první z nich dokonce v HD. Rozšířena je také stanice Gametoon, která stejně jako Ginx nedisponuje lokalizací. Nedávno byla v našem regionu ukončena distribuce herního kanálu eSportONE.

autor: lukpo
Spustit audio

Související