Vodafone vyřadí z nabídky esportovou stanici Chuck TV, dlouhodobě ji trápí výpadky signálu

5. září 2022

Telekomunikační společnost Vodafone se rozhodla nekompromisně zareagovat na dlouhotrvající výpadky distribuce vysílání, které doprovází fungování slovenské esportové stanice Chuck TV. Poslední technické problémy nastaly v případě tohoto tematického kanálu ve druhé polovině minulého týdne, kdy měli diváci opět černou obrazovku.

„Spolupráci se stanicí Chuck TV jsme se rozhodli v blízké době ukončit. Důvodem jsou opakované technické problémy ze strany tohoto dodavatele obsahu,“ uvedl pro redakci portálu Digitální rádio mluvčí společnosti Vodafone Ondřej Luštinec. S výpadkem se mohli diváci setkat nejen v případě kabelové a internetové televize Vodafone, ale i u dalších operátorů, kteří tento program nabízí. Jedná se mimo jiné o službu SledováníTV.

Distribuce kanálu Chuck TV zatím není příliš rozšířena. V Česku si jeho vysílání mohli diváci naladit poprvé koncem května loňského roku, kdy ho do nabídky zařadila právě internetová televize SledováníTV. Vodafone vyslal jako jeden z nejvýznamnějších subjektů na trhu ostatním telekomunikačním operátorům pozitivní signál v září 2021. Program byl k dispozici i ve verzi s Ultra HD rozlišením, ta ale byla v srpnu letošního roku přerušena.

autor: lukpo
Spustit audio

Související