Vodafone zapojil hybridní vysílání HbbTV u TV Noe HD

7. srpen 2020

TV Noe nasadila novou technologii letos na začátku léta. Diváci si mohou v tuto chvíli pustit prostřednictvím HbbTV vysílání hlavního kanálu a také čistě internetového streamu TV Noe+. Doposud byla doplňková služba k dispozici v pozemním vysílání a na satelitu.

Telekomunikační operátor Vodafone zapojil ve druhé polovině tohoto týdne hybridní vysílání HbbTV u křesťanské stanice TV Noe. Redakce portálu Digitální rádio to zjistila dlouhodobým monitoringem služby. Signalizace již byla u programu k dispozici dlouhodobě, jednalo se ovšem o aplikace tehdejšího operátora UPC, respektive společnosti Sat Plus. Po přepnutí na TV Noe se nyní jedná přímo o nabídku této tematické stanice. Ta je totožná s pozemním vysíláním a satelitem Astra 3B.

TV Noe nasadila novou technologii letos na začátku léta. Diváci si mohou v tuto chvíli pustit prostřednictvím HbbTV vysílání hlavního kanálu a také čistě internetového streamu TV Noe+, kde jsou k dispozici pořady, které se do vysílání buďto nevejdou vůbec, případně pro ně ve vlajkovém programu není dostatečný prostor. Nabídku hybridního vysílání televize uzavírá grafický programový průvodce. Jako čerstvou novinku mají nyní diváci k dispozici možnost přehrávání pořadu od jeho začátku.

autor: lukpo
Spustit audio

Související