Vodafone zřídil ve Videotéce speciální sekci pro pořady televize Prima

9. květen 2022

Novou sekci s logem televize Prima zpřístupnil v uplynulých dnech ve své Videotéce operátor Vodafone. K dispozici je i v aplikaci, kterou mohou využívat majitelé zobrazovačů se systémem Android TV. O novince pak operátor informoval i v aktuálním newsletteru pro zákazníky.

„V rámci dohody s Primou máme ve Videotéce i vybranou produkci TV Prima. Dohoda nám umožňuje přidat do Videotéky zhruba 100 hodin titulů ročně,“ uvedl na dotaz redakce portálu Digitální rádio mluvčí společnosti Vodafone Ondřej Luštinec. V nabídce televizní služby jsou pochopitelně k dispozici všechny lineární programy FTV Prima, a to ve vysokém rozlišení obrazu. U všech kanálů je aktivní také funkce zpětného zhlédnutí.

Aplikace Vodafone TV pro Android TV přináší prakticky plnohodnotnou možnost zákazníkovi ovládat tuto televizní službu bez nutnosti set-top boxu operátora, některé funkce ale pochopitelně chybí. K dispozici pochopitelně nejsou například programy šířené přes kabelové rozvody, jako jsou Insight TV UHD nebo Chuck TV UHD, stejně jako kategorie aplikace, v níž je možné najít videotéky Amazon Prime Video, HBO Max a Netflix.

autor: lukpo
Spustit audio

Související