Vstup Disney+ do Česka se blíží, streamingová služba ohlásila start na polovinu června

29. březen 2022

Společnost The Walt Disney Company potvrdila datum spuštění své streamovací služby Disney+, která bude dostupná pro české uživatele od 14. června 2022. Cena měsíčního předplatného bude 199 Kč, ročního pak 1990 Kč. Předplatitelé se mohou na tisíce epizod a filmů z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a další zábavný obsah z produkce značky Star.

Čtěte také

Předplatitelé budou mít přístup k seriálům Boba Fett: Zákon podsvětí a Mandalorian od producenta a scénáristy Jona Favreaua. Také se dočkají seriálu Moon Knight od studia Marvel s Oscarem Isaacem v hlavní roli. Ten se představí jako Steve Grant, bojácný prodavač v obchodě s muzejními suvenýry, trpící výpadky paměti a vzpomínkami na jiný, cizí život. Shlédnout budou moci také film Shang-Chi a legenda o deseti.

Chybět nebude ani další nominovaný film na Oscara – Luca ze studia Disney a Pixar. Dále filmy, které byly letos oceněné Oscarem – Encanto z produkce Walt Disney Animation Studios, který vypráví příběh o rodině Madrigalových, či Cruella s Emmou Stone.

Předplatitelé Disney+ najdou v nabídce také akční komedii Free Guy s Ryanem Reynoldsem v hlavní roli, též nominovanou letos na Oscara, seriály Simpsonovi nebo Chirurgové. Těšit se mohou i na seriál National Geographic Svět očima Jeffa Goldbluma. V každém díle tahá za nitku zdánlivě známého tématu.

Disney+ nabídne v ceně jediného tarifu vysokou kvalitu obrazu, tedy rozlišení 4K UHD/Dolby Vision, a zvuku Dolby Atmos. Samozřejmostí je možnost streamovat až na čtyřech zařízeních najednou, neomezené stahování až na deseti zařízeních, podpora formátu IMAX Enhanced u vybraných titulů nebo možnost nastavení až sedmi různých profilů, včetně možnosti nastavit dětský profil, který má snadno ovladatelné rozhraní vhodné pro nejmenší.

autor: lukpo
Spustit audio

Související