Z bezplatné nabídky služby Plex zmizely tři sportovní kanály, jiná služba jich nabízí zdarma desítky

16. září 2022

Čím dál tím více zahraničních internetových služeb fungujících i v Česku staví svůj obchodní model na tzv. Free Advertising Streaming Televion, tedy bezplatně streamovaných televizních kanálech doplněných reklamou. Divák může vybírat z více než stovky programů různých žánrů. Jedním z vyřazených kanálů je i Extreme Sports Channel TV+.

Provozovatel multimediální služby Plex se snaží dlouhodobě udržovat nabídku programů co nejatraktivnější, proto zde často dochází k některým změnám. Aktuální novinky se týkají konkrétně sportovních programů. Nejznámější značkou, která službu opustila, je Extreme Sports Channel TV+, následovaný stanicemi Channel Fight Masterclass nebo Spartan TV. Z nesportovního obsahu jde pak o UnValed Network.

Sportovních programů má však Plex v nabídce stále dostatek. Namátkou můžeme jmenovat značky jako Fuel TV, Motorvision.tv, MMA TV nebo Outdoor America. Aktuálně se jedná v této kategorii o více než dvě desítky programů. Zajímavým přírůstkem je i Women's Sports Network orientovaná na ženské disciplíny. Do pozornosti našim čtenářům dáváme i bezplatnou aplikaci Sportstribal obsahující na stejném modelu desítky stanic.

autor: lukpo
Spustit audio

Související