Z HBO 2 bude rodinný kanál, začne vysílat po celý den

12. únor 2016

Vlajkový kanál, tedy samotné HBO, má přinášet nadále tu nejlepší filmovou tvorbu včetně nejnovějších hollywoodských trháků.

Připravované změny, které ve svém portfoliu chystá společnost HBO Europe, se nedotknou pouze stanice HBO Comedy, ale také kanálu HBO 2. Tento program nově přejde na čtyřiadvacetihodinové vysílání. Doposud byl tento program v brzkých ranních hodinách až do desáté hodiny dopolední vyplňován upoutávkami HBO a ukázkami z natáčení nových filmů. Kanál HBO 2 by se měl nově profilovat jako rodinná stanice. Přes den bude nabízet rodinné a dětské filmy, ve večerních hodinách pak thrillery, akční filmy a horory. HBO 2 expanduje také do dalších zemí. Nově bude k dispozici v Rumunsku, Bulharsku a na Jadranu.

Jak už web Digitálníradio.cz své čtenáře upozornil, výrazná změna bude zejména u stanice HBO Comedy. Od 21. března začne tento program vysílat pod označením HBO 3. Staniční barvou se stane zlatá. HBO 3 má nabízet to nejlepší z vlastní produkce a mezinárodně oceněnou akviziční tvorbu. „Trojka“ HBO má být profilována zejména jako seriálový kanál. HBO uvedlo, že diváci by tu měli najít to nejlepší z jeho tvorby na jednom místě. Vlajkový kanál, tedy samotné HBO, má přinášet nadále tu nejlepší filmovou tvorbu včetně nejnovějších hollywoodských trháků. Kanálů Cinemax se prozatím změny netýkají.

autor: lukpo
Spustit audio