Za rok by se měla konat olympiáda v Pekingu, připomeňte si nejlepší momenty zimních her

17. únor 2021

Stanice Great Winter Olympic Moments nabídne zcela zdarma vybrané přenosy z řady zimních olympijských her. Na speciálním internetovém kanálu, který je součástí platformy Olympic Channel, pochopitelně nechybí ani zlatá jízda Ester Ledecké v Pchjongčchangu 2018.

Mezinárodní olympijský výbor (MOV) si připravil při příležitosti blížících se Zimních olympijských her v Pekingu 2022, do nichž by měl zbývat rovný jeden rok, další speciální internetový kanál, který nese označení Great Winter Olympic Moments. Zájemci ho mohou sledovat buďto on-line na webu Olympicchannel.com, případně například také v aplikaci, která je součástí multimediálního centra Apple TV.

Internetový kanál Great Winter Olympic Moments odstartoval ve čtvrtek 4. února, vysílat bude do této soboty.

Jak z názvu speciálního programu, který je k dispozici bezplatně, vyplývá, nabídne nejlepší momenty ze všech uplynulých zimních olympijských her. Pochopitelně těch, jež bylo možné pokrýt záznamovou televizní technikou. Olympic Channel přímo jako jednu z událostí jmenuje i fenomenální jízdu Ester Ledecké v Pchjongčchangu 2018 na superobřím slalomu.

Jedinou nevýhodou on-line platformy je skutečnost, že není lokalizována do češtiny. Zájemcům je k dispozici také speciální stream Olympic Channel On Ice.

autor: lukpo
Spustit audio

Související