Zajímají vás arabské stanice? Nová služba jich nabízí přes pět desítek i v Česku

27. srpen 2020

Služba je k dispozici prostřednictvím mobilního telefonu, tabletu nebo v aplikaci pro zařízení s operačním systémem Android TV. Samozřejmostí je například sedmidenní archiv nebo grafický programový průvodce.

Společnost Mondo Globo/MCNC spustila svou placenou on-line službu Telearabia Max v Evropě a nově je tak k dispozici i v České republice. Na expanzi upozornil portál Digital TV Europe. Předplatitelé získají přístup k více než pěti desítkám arabsko-jazyčných programů prostřednictvím mobilního telefonu, tabletu nebo v aplikaci pro zařízení s operačním systémem Android TV. Samozřejmostí je například sedmidenní archiv nebo grafický programový průvodce. Služba je k dispozici také v angličtině nebo francouzštině.

„Evropská krajina distribuce arabského obsahu je bohužel znečištěna mnoha nelegálními a pirátskými platformami, které nemají zákonná práva distribuovat a propagovat takový obsah,“ uvedl při příležitosti spuštění nové služby Cedric Aoun, provozní ředitel Telearabia Max, a doplnil: „Skupina Mondo Globo/MCNC hraje zásadní roli při zvyšování povědomí a prosazování nejlepšího zájmu vysílatelů i diváků a intenzivně se angažuje v tom, aby tyto nezákonné činnosti a platformy skončily a byla zajištěna bezpečnost spotřebitelů.“

autor: lukpo
Spustit audio

Související