Zápasy MMA, africká tvorba a další tři stanice v bezplatné nabídce Plex

21. červenec 2021

Provozovatel multimediální platformy Plex přistoupil v uplynulých dnech k dalšímu rozšíření své bezplatné televizní nabídky. Zájemci o tuto službu v České republice mohou sledovat aktuálně více než osm desítek kanálů různých žánrů s výjimkou erotických stanic.

Nabídka bezplatné multimediální platformy Plex nabízí v České republice většinou prakticky neznámé programy, které však mají potenciál oslovit tuzemského diváka. Jedním z příkladů je například nedávné rozšíření nabídky o trojici hudebních kanálů Qwest. K dispozici je například i zpravodajská stanice Euronews nebo televize adrenalinových disciplín Extreme Sports TV+. V nabídkách tuzemských služeb je dostupný vlajkový kanál.

Aktuální rozšíření služby Plex přináší pětici nových programů – Afroland, Wild Earth, MMA TV, Sports Wire a USA Today. Z názvu některých stanic si lze přímo odvodit, na co jsou zaměřené. Afroland je například domovem pro africkou filmovou a seriálovou tvorbu, Wild Earth by bylo možné označit jako volně dostupnou variantu kanálu National Geographic Wild. MMA TV se orientuje na bojové sporty, informace přinášejí poslední dvě televize.

autor: lukpo
Spustit audio

Související