Zařazení kanálů Cinemax do nabídky služby SledováníTV přineslo překvapení

6. březen 2019

Cinemax a Cinemax 2 jsou na on-line platformě k dispozici pouze ve standardním rozlišení. Funkce zpětného zhlédnutí je pochopitelně k dispozici.

Od března byly do nabídky on-line služby SledováníTV zařazeny kanály Cinemax a Cinemax 2. Jde o plánovaný krok, který byl již dopředu provozovatelem platformy avizován. Překvapením je však skutečnost, že prémiové filmové stanice nejsou k dispozici u operátora ve vysokém, ale pouze ve standardním rozlišení obrazu (SD). Kanály provozuje společnost HBO Europe, jejíž stanice HBO, HBO 2 a HBO 3 jsou v nabídce SledováníTV v HD kvalitě.

Provozovatel služby nabízí tyto programy jako součást filmového balíčku, případně jako HBO Maxpak, kde je kromě stanic HBO k dispozici i videotéka HBO GO. Vzhledem k tomu, že programy jsou v nabídce k dispozici pouze ve standardním rozlišení, dá se předpokládat, že provozovatel se takto rozhodl z důvodu cenové politiky, kterou si za kanály společnost HBO Europe stanovila. Funkce zpětného zhlédnutí je u kanálů Cinemax pochopitelně k dispozici.

autor: lukpo
Spustit audio

Související