Zareaguje T-Mobile? Sedmidenní zpětné zhlédnutí bude mít i O2TV

5. prosinec 2017

„Prodloužení zpětného zhlédnutí na sedm dnů zákazníkům v každý okamžik přináší až sedmnáct tisíc hodin obsahu, které služba Moje Menu přehledně roztřídí do jednotlivých kategorií,“ upozorňuje operátor.

Konkurence pravděpodobně donutí operátora T-Mobile prodloužit zpětné zhlédnutí v rámci své IPTV služby ze stávajících dvaasedmdesáti hodin (tří dnů) na týden. Právě tuto novinku oznámila po službě SledováníTV.cz a Interaktivní TV i platforma O2TV společnost O2 Czech Republic. Zákazníci služby tak budou moci například vánoční pohádky sledovat až do Silvestra. V rámci služby Moje menu pak bude v každou chvíli k dispozici až sedmnáct tisíc hodin obsahu.

„Víme, že Češi během Vánoc milují pohodu u televize při sledování klasických pohádek, filmů a zábavných pořadů. Prodloužení zpětného zhlédnutí na 7 dnů jim v každý okamžik přináší až 17 tisíc hodin obsahu, které služba Moje Menu přehledně roztřídí do jednotlivých kategorií. A navíc je podle hodnocení na serveru IMDB.com seřadí podle nejlepšího hodnocení,“ uvedla Anna Lenerová, manažerka obsahu O2TV. Nová vánoční nabídka svým zákazníkům nabízí prostřednictvím O2 Videotéky více než dvacet vánočních filmů v čele se Sám doma, Tří oříšků pro Popelku až po Vánoční koledu. Celkem půjde o pětadvacet titulů.

autor: lukpo
Spustit audio