Antenne Bayern Group: Multikanálová a multižánrová strategie cestou k úspěchu

25. duben 2024

Více než jednoho milionu posluchačů v rámci hodinového poslechu dosahují německé rozhlasové stanice Antenne Bayern, Rock Antenne, Oldie Antenne a Antenne NRW. Vyplývá to z akutálních výsledků Mediální analýzy 2024 Audio I, tamní obdoby Radioprojektu. Antenne Bayern Group se vyplácí i multikanálová distribuce, do níž patří pochopitelně i digitální vysílání DAB+.

Čtěte také

Antenne Bayern, vlajková rozhlasová loď celé mediální skupiny, dokázala zvýšit svou poslechovost z 646 tisíc na 676 tisíc posluchačů za průměrnou hodinu. Tento vývoj potvrzuje vedoucí roli nejposlouchanější soukromé rozhlasové stanice v Německu a v samotném Bavorsku pak následuje na druhé příčce první Bayern 1. Stanice Antenne Bayern Group si naladí pravidelně v průměru 5,8 milionu posluchačů FM vysílání, DAB+ nebo online přes web, aplikaci nebo chytrý reproduktor.

Felix Kovac, generální ředitel Antenne Bayern Group, je s aktuálními výsledky spokojen: „Tato čísla jsou jasným důkazem strategie multi-audio značky a tvrdé práce našeho týmu. Určujeme trendy a aktivně utváříme digitální transformaci z rádia na audio. Mnohokrát děkujeme našim posluchačům a všem kolegům. Obzvláště nás těší, že zásah našich nových značek Antenne NRW a Oldie Antenne se téměř zdvojnásobil.“ Primární cílovou skupinou jsou posluchači od 15 do 59 let.

autor: lukpo
Spustit audio

Související