Dětská televize Nick Jr. vysílá čtrnáct dní pouze animovaný seriál Tlapková patrola

4. říjen 2022

Diváci dětské televize Nick Jr. se mohou v jeho vysílání setkat s takzvaným pop-up kanálem. Tento program tedy vysílá po určitou dobu pouze daný formát a nic jiného. Ze zahraniční je takové vysílání známé ve formě tzv. Pop Up kanálů z placené služby Sky. Oblíbený dětský seriál Tlapková patrola bude Nick Jr. vysílat po dobu čtrnácti dnů.

Čtěte také

Na speciální vysílání dětského kanálu Nick Jr. upozorňuje jeho upravené logo, kde jsou k vidění právě postavy z dětského seriálu, který se dočkal také několika filmových verzí. Stanice pak vysílá i speciální spot s hrdiny Tlapkové patroly, kde o tomto nepřetržitém čtrnáctidenním bloku informuje. Příležitostný kanál slibuje nejen díly, které už dětští diváci znají, ale i zcela nové části tohoto seriálu. Blok Totální převzetí je k vždy vidění v 16:15.

Žádost společnosti ViacomCBS, která stanice pod hlavičkou Nickelodeon provozuje, prošla v minulých týdnech prakticky bez povšimnutí českých médií Radou pro rozhlasové a televizní vysílání. Firma v něm tehdy regulátora informovala o tomto programu pro dětskou stanici Nicktoons. Na ni plánovala od 1. září nabídnout dětský blok seriálu SpongeBob v kalhotách a od 3. října pak Horrid Henry (Henry Nebezpečný). Od listopadu se má opět vrátit vysílání do původních kolejí.

autor: lukpo

Související