Mimozemšťani, prsa, box. Nova spouští pátý kanál

11. červenec 2012

V sobotu začne vysílat Fanda, pátý program TV Nova. Vysílání je určeno pro muže, kterým nabídne sport, filmy, dokumenty a erotiku.

Prvním pořadem bude 14. července v 16.00 čtyři roky starý film Rudý baron, který vypráví o životě Manfreda von Richthofena, německého stíhacího letce za 1. světové války. V hlavním vysílacím čase Fanda zopakuje český film Kajínek a nabídne boxerské utkání o titul mistra světa WBO v supertěžké váze.

„Divákům přineseme také unikátní dokumenty a v neposlední řadě také erotický obsah. V této souvislosti bych rád zmínil náš původní pořad RedNews, tedy nahé zprávy, které budeme vysílat každý všední den ve 22.00,“ nechal se slyšet ředitel nové stanice Marek Kindernay.

Marek Kindernay, ředitel stanic Fanda a Nova Sport

Kromě filmů a erotiky Fanda nakoupil ještě řadu seriálů. V premiéře odvysílá sci-fi „V“ o invazi mimozemšťanů, sedmou řadu „24 hodin“ a pátou řadu „Kriminálky New York“. Zopakuje animovaný „večerníček pro chlapy“ South Park, v programu se objeví také druhá řada Hranic nemožného (v originále Fringe).

Ze sportů na konci července zařadí Gambrinus ligu a brzy také poker, Moto GP a ATP Tour. Dokumenty zastoupí Letecké katastrofy a seriál Megatransporty o stěhování obřích a neobvyklých nákladů.

Fanda bude neplacený kanál, naladit půjde na satelitu, v kabelové televizi a přes IPTV. V klasickém digitálním vysílání ho diváci zatím nenajdou.

autor: Filip Rožánek
Spustit audio