Přijďte se podívat! Den otevřených dveří Českého rozhlasu Karlovy Vary je opět tady

20. května pro vás otevíráme budovu Českého rozhlasu Karlovy Vary. Zveme na prohlídku rozhlasového zákulisí, na setkání s lidmi, které znáte z vysílání a na bohatý program.

V sobotu 20. května mohou všichni posluchači a nejen oni nahlédnout „pod pokličku“ rozhlasové práce. Český rozhlas v Karlových Varech právě v tento den otevírá všem zájemcům své dveře.

Program začíná v 10 hodin a potrvá do 16 hodin. Kromě prohlídky samotné budovy včetně vysílacích studií, bude mimo jiné připraven koncert skupiny Roháči, ochutnávka výrobků Střední živnostenské školy Sokolov i místního piva.

Chybět nebude autogramiáda spisovatele Emila Hrušky i moderátorů Českého rozhlasu Karlovy Vary. Balónkový klaun vyrobí dětem jakékoli zvířátko a připraveno bude i oblíbené malování na obličej.

V letošním roce slaví Český rozhlas 100 let od zahájení rozhlasového vysílání. V prostoru budovy bude proto instalována výstava s názvem 100 let je jen začátek. Ve spolupráci s Post Bellum proběhne přímo v zahradě rozhlasové budovy výstava Příběhů našich sousedů.

Kromě nevšedních zážitků si každý může odnést malý dárek, nebo originální karikaturu.

Spustit audio