Regionální televize rtm plus bude vysílat v Ústeckém kraji od 1. prosince

30. listopad 2017

Televize za půldruhého roku postupně rozšířila své vysílání na celý Liberecký kraj. Šířená je terestricky prostřednictvím multiplexu 4 operátora Digital Broadcasting.

Liberecká regionální televize rtm plus rozšíří podle dřívějšího plánu od 1. prosince své vysílání i do sousedního Ústeckého kraje. Televize nahradila v polovině roku 2015 původní RTM, která tehdy kvůli finančním problémům ukončila vysílání z hodiny na hodinu. „Podle posledního měření sledovanosti agentury Median sleduje televizi alespoň jednou týdně 140 tisíc diváků,“ řekl dnes ČTK její výkonný ředitel a majitel Jan Punčochář.

Televize rtm plus za půldruhého roku postupně rozšířila své vysílání na celý Liberecký kraj. Šířená je terestricky prostřednictvím multiplexu 4 operátora Digital Broadcasting. „Věříme, že prověřený koncept pozitivně laděného zpravodajství a publicistiky osloví i diváky v Ústeckém kraji," uvedl Punčochář. V současné době vysílá rtm plus půlhodinovou smyčku, složenou zejména ze zpravodajských a publicistických pořadů. Od Nového roku ji podle Punčocháře plánuje rozšířit na hodinovou, složenou z půlhodiny z Libereckého a půlhodiny z Ústeckého kraje. Ke stejnému datu televize představí také novou grafiku znělek a moderní studio.

zdroj: ČTK
Spustit audio