Albrecht DR 890 CD: hybridní přijímač s CD přehrávačem

18. srpen 2017

Přijímač můžete snadno ovládat prostřednictvím mobilní aplikace UNDOK. Pro předplatitele hudebních streamingových služeb je dobrou zprávou, že je zde jak podpora Spotify, tak i Deezer.

Cílem produktové novinky od německé společnosti Alan Electronics je nabídnout zákazníkům přijímač umožňující poslech hudby a mluveného slova na všech platformách. Hybridní rádio je ostatně považováno za budoucnost rozhlasového vysílání. K digitálnímu rozhlasu DAB+, internetu a pochopitelně i VKV, přidává firma jako novinku také CD přehrávač. Zobrazování doplňkových informací formou slideshow je samozřejmostí.

Abrecht DR 890 CD se umí připojit k vašemu počítači (Plug and Play) a podporuje také DLNA. Přijímač můžete snadno ovládat prostřednictvím mobilní aplikace UNDOK. Pro předplatitele hudebních streamingových služeb je dobrou zprávou, že je zde jak podpora Spotify, tak i Deezer. Hybridní přijímač podporuje i komunikaci pomocí bezdrátového přenosu Bluetooth. Jako příslušenství si může zájemce k novince pořídit i bezdrátové reproduktory, které zajistí hudební produkci například po celém bytě.

autor: lukpo
Spustit audio