Antenne Bayern připravuje další strategický krok, v DAB+ spustí novou verzi pro Severní Porýní-Vestfálsko

30. červenec 2021

Mediální skupina Antenne Bayern, která provozuje v sousedním Bavorsku nejúspěšnější rozhlasovou stanici na trhu, uvede v následujících měsících zcela novou verzi pro Severní Porýní-Vestfálsko. Okruh ponese logické označení Antenne NRW.

Koncem června získala Antenne Bayern povolení pro spuštění nové zemské stanice Antenne NRW, jejíž sídlo bude v tamní metropoli Düsseldorfu. Antenne NRW bude k dispozici nejen v multiplexu na kanálu 9D, ale i kabelových sítích a on-line. Další detaily ohledně nového programu, který má opět posílit pozici Antenne Bayern na trhu, budou zveřejněny později.

„Toto rozhodnutí nás velmi těší a děkujeme Státnímu úřadu pro média v Severním Porýní-Vestfálsku za důvěru, kterou vložil do naší mediální skupiny,“ konstatoval Felix Kovac, generální ředitel Antenne Bayern, a doplnil: „S kanály Antenne Bayern a Antenne Rock jsme již zastoupeni na celostátní úrovni prostřednictvím DAB+. Severní Porýní-Vestfálsko je jedním z nejzajímavějších rozhlasových a zvukových trhů v Evropě s velkým potenciálem.“

autor: lukpo
Spustit audio

Související