Austrálie má speciální olympijské rádio, na internetu bohužel nevysílá

11. srpen 2016

Tripple M nabízí olympiádu i prostřednictvím speciální aplikace „Olympics on 7“. Ta je ale bohužel v České republice nedostupná.

V Austrálii začalo fungovat tematické rádio, které je zaměřené výhradně na dění v rámci olympiády v Rio de Janeiru. Stanice 7 Rio Live je dostupná coby programové okno v rámci vysílání Triple M Classic Rock. Právě rozhlasová síť Triple M je oficiálním rozhlasovým vysílatelem olympiády pro tamní trh. Stanice je k dispozici v rámci digitální distribuce DAB+, a to na pozicích Classic Rock Digital a Modern Rock Digital, případně na webu.

Tripple M nabízí olympiádu i prostřednictvím speciální aplikace „Olympics on 7“. Ta je ale bohužel v České republice nedostupná. Přes webové rozhraní Google Play ji sice naleznete, ale není ji možné nainstalovat, mobilní aplikace ji v seznamu nemá vůbec. U nás přináší aktuální dění z olympiády na svých vlnách veřejnoprávní Český rozhlas, a to zejména na ČRo Radiožurnálu. K dispozici je jak prostřednictvím digitální distribuce, tak i díky celoplošné analogové VKV síti.

autor: lukpo
Spustit audio