Blíží se 28. říjen, placený kanál Československo nově v sítí významného hráče

23. říjen 2018

Kabelový operátor UPC zařadil spolu s Československem i další filmový projekt, stanici Festival. Obě stanice jsou k dispozici na společné programové pozici, jedna přes den, druhá v noci.

Filmový a dokumentární kanál Československo se dostal do nabídky důležitého hráče na poli placené televize, u něhož doposud chyběl. Slovenskému podnikateli Ivanu Hroncovi, který je zakladatelem a šéfem společnosti Film Europe, se podařilo uzavřít distribuční smlouvu se společností UPC Česká republika, největším kabelovým operátorem na trhu. Československo HD je v nabídce k dispozic od pondělí, tedy pouhých šest dní předtím, než si 28. října připomeneme přesně 100 let od založení samostatného státu po zániku Rakousko-Uherska.

Československo HD je pochopitelně zařazeno do nabídky i s dalším Hroncovým počinem, filmovou stanicí Festival HD. Oba kanály jsou vysílány na stejné programové pozici – jeden přes den, druhý ve večerních hodinách a v noci. Československo HD a Festival HD budou součástí balíčků Komplet a Koktejl. Stanice vstupují do nabídky spolu s dalšími kanály, již avizovaným programem Park TV HD a Hobby TV. Ty budou k dispozici od nabídky Klasik výše. Do konce roku však mohou zákazníci operátora sledovat s tímto tarifem všechny nové stanice. Zároveň do vysokého rozlišení přešla i televize Mňam. Celkově je tak v nabídce 81 HD kanálů.

autor: lukpo
Spustit audio

Související