Celoplošná hudební televize Óčko Gold prošla proměnou, je z ní Óčko Star

1. říjen 2017

Óčko Star používá jako první stanice z rodiny hudebních kanálů skupiny Mafra celý název. Ten je nově místo levého horního rohu obrazovky umístěn do její levé dolní části.

Úderem dnešní šesté hodiny ranní začala vysílat hudební televize Óčko Gold pod novým názvem Óčko Star. Nejde ovšem o jedinou novinku na tomto celoplošném kanálu, který je dostupný v rámci DVB-T multiplexu 3, přechodové DVB-T2 sítě Českých Radiokomunikací, kabelových rozvodů, satelitu Astra 3B a na internetu. Spolu se změnou názvu došlo i k úpravě loga a také grafického vizuálu.

Óčko Star používá jako první stanice z rodiny hudebních kanálů skupiny Mafra celý název. Ten je nově místo levého horního rohu obrazovky umístěn do její levé dolní části. Prvním hudebním blokem, který zahájil éru Óčko Star, byl ranní mix Wake Me Up. V dnešním programu najdou diváci například i bloky věnované osmdesátým a devadesátým letům, večer pak Český mejdan s Impulsem, kde Mafra využívá synergie s nejposlouchanějším tuzemským rádiem. Satelitní licenci pro Óčko Star a souhlas se změnou názvu získal provozovatel stanice na posledním zasedání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání.

autor: lukpo
Spustit audio