Česká televize nabídne další zákulisní podcast, Místo činu: Kavčí hory

9. září 2022

Jak Český rozhlas, tak i Česká televize jsou velmi aktivní i na poli podcastů. Kavčí hory chystají pro své diváky po Kavkách další audio formát věnovaný svému zákulisí. Podcast Místo činu: Kavčí hory oznámila Česká televize koncem srpna jako novinku kulturní stanice ČT art na poli onlinu. Celkem se bude věnovat šesti významným osobnostem.

Nový obsah naleznou na podzim diváci České televize nejen na obrazovce, ale také na internetových portálech. Návštěvníci webu ctart.cz se mohou těšit na osmidílnou sérií Vetřelci a predátoři. Jejím autorem je Pavel Karous, sochař a pedagog, který se tentokrát věnuje nešvarům současného umění ve veřejném prostoru.

Svůj podcast o šesti významných osobnostech z historie České televize chystá dvojice ze střediska Péče o archivní pořady Jakub Adamus a Jakub Hošek. Místo činu: Kavčí hory představí v jednotlivých epizodách na více než půlhodinové ploše například Kamilu Moučkovou, Jindřicha Fairaizla nebo Miloše Frýbu a zábavnou formou zpřístupní posluchačům pozoruhodný archiv České televize.

autor: lukpo
Spustit audio