Česká televize spustila aplikaci k MS v hokeji pro chytré televizory

4. květen 2017

V nabídce bude i podrobný informační servis, včetně online dat z jednotlivých zápasů.

Česká televize spustila v uplynulých hodinách hybridní aplikaci k letošnímu MS v hokeji, které začíná již zítra. K dispozici je na všech kanálech veřejnoprávního média. Na ČT sport bude aplikace rychle dostupná prostřednictvím hokejového modrého tlačítka. Funkci mohou využívat majitelé televizorů a set-top-boxů s podporou standardu HbbTV, které jsou připojené k internetu.

V HbbTV nabídne Česká televize všechny zápasy v přímém přenosu. Budou dostupné jak prostřednictvím aplikace MS hokej 2017, tak v aplikaci iVysílání v sekci Živé vysílání. Na zápasy, které poběží souběžně s vysíláním jiných televizních přenosů, bude veřejnoprávní médium upozorňovat modrým tlačítkem určeným výhradně pro živý HbbTV přenos. Celkem se bude jednat o 30 zápasů. Kromě živého vysílání přináší aplikace bohatý videoarchiv záznamů, momentů z utkání, sestřihů, rozhovorů a reportáží.

V nabídce bude i podrobný informační servis, včetně online dat z jednotlivých zápasů (týmy, soupisky, výsledkový servis). Přes zelené tlačítko se diváci dostanou k Liště MS hokej, která se zobrazuje ve spodní části televizního vysílání. Bude obsahovat přehled krátkých zpráv a v době přenosů i aktuální data ze souběžně hraného netelevizního zápasu.

autor: lukpo
Spustit audio